Описание
Пушена сол
При процеса на опушване се използва внимателно подбран бленд от няколко вида дървесина. В него се крие и тайната на винаги постоянните, характерни за продуктите цвят и мирис.
Приложението на естествено опушена сол е широко – като финален щрих в салати и гарнитури, върху месо, риба, зеленчуци, и при приготвянето на домашни ястия. Придава на храната балансирана соленост, с приятен аромат на пушек. Подходяща е както за вегани, така и по време на пост.
С автентичен вкус и аромат
Естествена подправка без изкуствени овкусители и подобрители на вкуса. Ястията приготвени с тази сол ще придобият пикантен пушен вкус и червеникав оттенък. Добавете пушена сол вместо обичайната трапезна сол към своите ястия, когато готвите месо и риба. Бърканите яйца за закуска с тази подправка ще придобият вкуса на пресен бекон.
Отзиви
Все още няма отзиви.